Tahniah rakyat Sibu: Agenda Selamatkan Malaysia

Dalam satu kenyataan akhbar, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengucapkan syabas kepada rakyat Sibu, Sarawak. “Terima kasih saya ucapkan kerana memilih saudara Wong Ho Leng sebagai Ahli Parlimen Sibu yang baru, menggantikan mendiang Robert Lau Hoi Chew.”

Rakyat Sibu membuktikan kepada kita semua bahawa kuasa rakyat, kuasa keramat. Mereka menzahirkan kepada kita semua, misi menyelamatkan
Malaysia dari segala kebejatan merupakan matlamat utama tanpa tunduk menyerah kepada sogokan pimpinan Umno-BN.


“Syabas dan setinggi-tinggi penghargaan buat semua penggerak dan aktivis Pakatan Rakyat. Sekali lagi anda perlihatkan kekuatan yang mengagumkan walau terpaksa berhadapan dengan jentera lawan yang dilengkapi wang ringgit serta dokongan aparat-aparat lainnya.


“Ternyata keikhlasan, kecekalan dan kegigihan membuahkan hasil bermakna, malah memberi pelajaran berguna kepada Pakatan Rakyat buat merenung erti semangat perjuangan yang selama ini menjadi pemangkin kepada Agenda Selamatkan Malaysia," jelas Anwar Ibrahim.


Berkaitan:
Malaysian Swan Song in Sarawak By-Election
Tsunami politik kini sampai ke S'wak
DAP rampas kembali Sibu, bayangan benci Taib

0 comments:

LUSIANA CATERING: HALAL food and catering services.

Komentar dari pembaca di Goodreads | This is one good book. I’ve read one by this author before,Perang Armagedon, which...

Posted by Web Sutera on Friday, 4 March 2016

Copyright © 2013 - WebSutera.com - is proudly powered by Blogger