Buat Duit dengan Katering 200 Top Seller

2 Jamadilawal 1432H - Senarai 200 Top Seller PTS Berdasarkan Nilai Ringgit bagi Bulan Mac 2011

Buku Buat Duit dengan Katering nombor 70. Klik link di atas bagi melihat senarai penuh.

Walaupun buku ini adalah sebuah ujana berkaitan bisnes katering yang bertujuan memberi panduan kepada bakal usahawan katering, namun tidaklah ianya mengandungi ayat-ayat yang susah untuk ditaakul. Ia tidak mengandungi jargon bisnes dan usahawan yang sukar difahami. Kaedah penulisan saya ialah teknik bercerita atau pun boleh dikatakan teknik penulisan novel.

Saya mencurahkan segala pengalaman seharian dalam membangun dan menjalankan bisnes katering yang sudah memasuki tahun keenam. Buku ini bukan sahaja sebagai panduan menceburi bisnes katering daripada pengalaman meraduk gelombang yang menghempas, malah ianya juga diisi dengan kisah-kisah benar.

Berkaitan: Saya suka Buku Jingga!
Testimoni buku Buat Duit dengan Katering oleh Tuan MBA

Biodata penulis buku Buat Duit dengan Katering

Buku Buat Duit dengan Katering: Berdasarkan pengalaman sebenar

Buku Buat Duit dengan Katering terjual 1,096 pada Mac 2011


*** We provide catering services for the following; courses, training and seminar, product launching, PR events, birthdays, parties, family day, doa selamat, wedding, etc. Varieties of menus are available; Malay dishes, Chinese & Indian style & Western.

0 comments:

LUSIANA CATERING: HALAL food and catering services.

Komentar dari pembaca di Goodreads | This is one good book. I’ve read one by this author before,Perang Armagedon, which...

Posted by Web Sutera on Friday, 4 March 2016

Copyright © 2013 - WebSutera.com - is proudly powered by Blogger