PERANG ARMAGEDON: Good vs. EvilMesej utama novel ini ialah perjuangan jihad menentang kezaliman Zionis. Good vs. evil. Teknologi melawan teknologi. Kesatuan ummah tanpa mengira bangsa, kaum, warganegara serta bentuk (manusia, jin, Polip) dalam menjayakan sebuah misi agung iaitu Armagedon yang jauh terkehadapan nanti. Salah seorang hero ialah pemuda Cina.

Kedatangan mubaligh dan pedagang Arab beragama Islam ke wilayah Yunan yang merangkumi Fukien dan Canton di selatan China pada abad ke-7 Masihi, memberi cahaya yang selama ini ditunggu-tunggu warganya. Lahirlah seorang pejuang Islam bernama Pu Shou Keng di kawasan pesisir pantai selatan benua China itu.

@@@@@@@

Hei, hati! Sedarlah!

Dalam bidang sastera, protokol Yahudi Zionis memaktubkan: “Kita telah dan akan terus menyebarluaskan sastera yang sakit lagi keji. Jadikan sastera sebagai tunjang kebejatan nafsu di setiap negara besar yang mempunyai kepimpinannya sendiri.”

Hei, aku! Bukalah mata!

Tiada manusia sempurna
Namun redha Allah, bukan manusia
... yang menjadi cita
Usaha baik didoa.

Matlamat busuk moga Allah timpakan petaka
.... dalam melindungi setiap hamba-Nya.


** Insya-Allah, ikhlas dari sang fakir di sisi Allah, WEB SUTERA.

0 comments:

LUSIANA CATERING: HALAL food and catering services.

Komentar dari pembaca di Goodreads | This is one good book. I’ve read one by this author before,Perang Armagedon, which...

Posted by Web Sutera on Friday, 4 March 2016

Copyright © 2013 - WebSutera.com - is proudly powered by Blogger