PM Najib: Apa yang saya suka Bush ialah….

Pada 13 November 2009 lalu, akhbar Singapura, The Straits Times (baca sini), juga dipetik oleh laman web 1Malaysia (baca sini), melaporkan PM Najib memuji bekas presiden Amerika Syarikat George W. Bush atas polisi perdagagan bebas (free trade) yang dilaksanakan di era penjenayahan terroris dunia itu.
“MALAYSIAN Prime Minister Najib Razak on Friday praised former United States president George W. Bush for his staunch support of free trade, and urged other leaders to do the same.

'I have been saying privately, but I might as well say it publicly, that the thing I liked about President Bush's foreign policy is that he was very pro-free trade,' he said at a panel session at the Apec CEO Summit 2009.
'Frankly I don't like the other policies, but I like his policy on free trade.'
PM Najib memuji polisi seorang terroris seperti George W. Bush ini? Bush bapa dan anak, kedua-duanya adalah terorris dunia yang merosakkan imej dan dunia Islam. Kedua-dua penjahat dunia ini membunuh ribuan umat Islam di seluruh dunia.

Mana mungkin polisi terrroris itu betul. Semua polisi, walaupun di atas tema kemanusiaan, keamanan sejagat atau war on terror, semua bertujuan untuk membunuh pemimpin, umat dan negara umat Islam. Kalau boleh Bush mahu bunuh Allah!


Saya terkejut dengan pujian oleh seorang perdana menteri dari negara umat Islam yang bernama Malaysia.
Nampak sangat Najib dangkal dalam mengemukakan pandangan. Beliau tidak melihat apa yang tersirat. Tidakkah Dato’ Seri menyorot sejarah akan apa yang Bush lakukan terhadap umat Islam di Palestin, Iraq, Iran dan banyak tempat lagi?

Walau apapun Bush bapa dan anak adalah penjenayah dan terroris maha agung! Semua polisi luar negara, polisi dalaman negaranya, polisi keselamatan, polisi keamanan, urus niaga yang dicanang sebagai free trade, SEGALANYA tipu muslihat yang dirantai Zionis Yahudi bermuka syaitan!


Berkaitan: Who’s the “real” George Herbert Walker Bush?

George Bush lagi!
The Hunt For Bin Laden penuh propaganda jahat terhadap Islam

0 comments:

LUSIANA CATERING: HALAL food and catering services.

Komentar dari pembaca di Goodreads | This is one good book. I’ve read one by this author before,Perang Armagedon, which...

Posted by Web Sutera on Friday, 4 March 2016

Copyright © 2013 - WebSutera.com - is proudly powered by Blogger