Tukar kepada Agungnya CintaMu Tuhan

6 Safar 1432H - Assalamualaikum, tuan-tuan dan puan-puan sahabat semua. Tentu pengunjung blog buku dan blog ini masih mengingati segmen novel Kembang Tak Jadi beberapa ketika dahulu. Pembikinan novel online tersebut terencat beberapa lama. Hanya aku sahaja yang tahu penyebabnya.

Bersama azam dan semangat hijrah 1432 dan tahun baru masihi 2011, aku dengan ini bertekad akan meneruskan penulisan novel motivasi tersebut. Demi untuk mempastikan kandungan dan mesej tercapai, aku menukar judul kepada Agungnya CintaMu Tuhan. Penulisannya hampir tamat. Aku mengaku bahawa ianya sebuah novel mini, panjang sedikit dari cerpen.


Aku tujukan khusus novel mini Agungnya CintaMu Tuhan untuk ibuku, walaupun beliau sudah tiada lagi di dunia fana ini. Semoga aruah ibu berada di taman-taman indah di negara kekal abadi sebelum dibangkitkan semula oleh Allah bagi hitungan amal. Amin ya Allah ya Rabbal ‘Alamin.


Aku akan cuba menyiapkan dua kisah lagi bagi menjadikan ianya sebagai versi 3-dalam-1. Inilah usaha ketiga aku di samping dua lagi novel yang sedang aku tulis. InsyaAllah, aku akan kemukakan kepada penerbit yang sudi terbitkan novel 3-dalam-1 ini (itu pun jika penerbit mahu terima). Bagi yang dua lagi, aku sedang bertungkus-lumus mencari idea.


Untuk kalian yang masih belum membaca fragmen novel Agungnya CintaMu Tuhan, sudi-sudikan ke sini. Baca bermula dari entri paling bawah kemudian ke atas.
Jangan baca entri terkini, kemudian baru yang di bawah. Nanti pening!

0 comments:

LUSIANA CATERING: HALAL food and catering services.

Komentar dari pembaca di Goodreads | This is one good book. I’ve read one by this author before,Perang Armagedon, which...

Posted by Web Sutera on Friday, 4 March 2016

Copyright © 2013 - WebSutera.com - is proudly powered by Blogger