Jihad dan dakwah dalam penulisanMungkin kita tak tahu, atau buat-buat tak tahu, atau buat pekak badak! Kena cucuk hidung ... kena main! Apa dia? Baca protokol Zionis-Yahudi di bawah.

Protokol Zionis-Yahudi memaktubkan: “Kita telah dan akan menyebarluaskan sastera yang sakit lagi keji. Jadikan sastera sebagai tunjang kebejatan nafsu di setiap negara besar yang mempunyai kepimpinannya sendiri.” 

Alhamdulillah. Subhanallah! Allahu-Akbar! La hawla wala quwwata illa bilLahhil aliyil Azeem. Terima kasih kepada semua sahabat pembaca. Sokongan, komen dan kritikan memberikan diri ini - hamba Allah yang daif di sisi-Nya - kesedaran bahawa kita umat Islam amat perlukan informasi yang membina minda, bukan setakat hiburan semata-mata.

Jalan dakwah dan jihad ini bakal diteruskan, selagi nyawa berada di dalam dada, insya-Allah. Dan saya tak malu untuk beritahu yang diri ini menulis bukan sekadar cerita main-main. Saya juga bersedia berkongsi cerita dan pengalaman di sesi bengkel dan bedah buku di mana-mana jua.

Poster di atas ialah karya-karya saya. Ada dua lagi yang tak dimasukkan. Sementara di bawah pula ialah pakej kombo dari saya. Sudikan hubungi melalui nombor telefon yang tertera.
** Insya-Allah, ikhlas dari sang fakir di sisi Allah, WEB SUTERA.

0 comments:

LUSIANA CATERING: HALAL food and catering services.

Komentar dari pembaca di Goodreads | This is one good book. I’ve read one by this author before,Perang Armagedon, which...

Posted by Web Sutera on Friday, 4 March 2016

Copyright © 2013 - WebSutera.com - is proudly powered by Blogger